Att jobba som testare och kvalitetssäkrare på Cloud Nine

Jag heter Ileana Tjernberg och har utbildad mig till systemutvecklare med specialisering i Java och till kvalitetssäkrare och testare. Jag jobbar som Testledare och QA på Cloud Nine. På Cloud Nine hittade jag en arbetsplats som matchar mig på så många sätt.

Jag gillar att ha många bollar i luften och det får jag här genom att jobba med olika projekt. Det är roligt och spännande att arbeta med alla nya och befintliga uppdrag. Vi har en mångkulturell och varm arbetsmiljö, med kunniga och trevliga kollegor som gör att jag känner mig som hemma.

Nya idéer är välkomna med ett öppet sinne och kreativitet är högt uppskattat. För mig är ingen dag en annan lik. Jag börjar dagen genom att kolla kalendern. Därefter blir det stand ups och efter det allt är möjligt. Jag har börjat jobba med hantering av krav och kommer snart gå en kurs inom det. Numera jobbar jag med att förbättra våra krav- och testprocesser. Bara det är en spännande resa!

Att jobba som QA & testare är väldigt roligt. Man måste kunna se saker och ting från utvecklarnas och användarnas perspektiv, samtidigt som man får utföra lite detektivarbete. Att hitta buggar handlar om att kunna lokalisera vart vi gjort fel, så att vi alla kan jobba för att förbättra produkten och på det sättet leverera kvalitativa applikationer till våra kunder.

Pingis har blivit en av mina favoritaktiviteter. Alla jag spelat med har haft ett stort tålamod och lärt mig spela. Det har även nyligen organiserats LAN-kvällar där alla som gillar datorspel får delta. Och vi har också teamaktiviteter. Sånt gör att man känner sig som en del av en stor familj.

Vi söker alltid efter nya talanger, du kanske vill bli en av oss?

Kolla vår karriärsida för lediga tjänster just nu.