Casall lanserar ny e-handel tillsammans med Cloud Nine

Casall har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla träningsprodukter. Grundfilosofin om att integrera kläder och redskap för att skapa en komplett träningsupplevelse har funnits med från start. Strävan efter att konstant utveckla sortimentet för bästa möjliga hållbarhet, kvalitet och komfort gör Casalls produkter till favoriter år efter år.

Tillsammans med den digitala byrån Cloud Nine lanseras nu en ny e-handel. Det är denna webbplats som kommer att utgöra navet för Casalls varumärkesbyggande aktiviteter framöver.

Siten, som är lanserad i sju länder, är fullt responsiv och har en rad specialdesignade funktioner för att skapa en sömlös shoppingupplevelse. Utgångspunkten har varit att inspiration och försäljning går hand i hand, något som nu genomsyrar hela den nya e-handeln. Tillsammans med Casall har Cloud Nines AD Camilla Sundberg, som en del i konceptarbetet även tagit fram en ny bildbrief för hur produkter skall presenteras – på modell och i rörelse. Detta för att verkligen lyfta Casalls digitala närvaro till nästa nivå och skapa en modern och inspirerande e-handel.

När en kund står i startgroparna för en så grundläggande digital satsning som Casall nu håller på att göra, så kan det inte annat än bli ett fantastiskt roligt projekt”, säger Lisa Lindskog, projektledare på Cloud Nine. “Att nu se resultatet av projektet live, är verkligen superhäftigt. Vi är otroligt stolta och glada över att vara Casalls digitala partner!

Vi på Casall är mycket glada att kunna lansera en ny eCom plattform tillsammans med Cloud Nine. Vi kommer att fortsätta att bygga vår digitala närvaro som en viktig del av vår consumer lifecycle. Vi inser vikten av att ha en stark dialog med vår kund och en eCom-plattform agerar som ett ankare för just detta. Jobbet tillsammans med Cloud Nine har varit mycket bra och vi är nöjda med resultatet av det arbete som är lagt så här långt. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla mer tillsammans!” säger Jon Lööf, CEO på Casall.

E-handeln är byggd på plattformen Litium Growth Cloud Powered by Klarna.