Go-kartkänslan på webben

  • Analys
  • Digital Design
  • Redaktörsstöd
  • Strategi
  • Utveckling
mini.se

MINI är en kund vi jobbat länge med när det kommer till allt från design, strategi, redaktörsstöd, utveckling och analys.

Under ett möte i mars 2016 berättade MINI för oss att de nu ville lyfta sin webbplats ytterligare en nivå och fokusera mer på bilarna, tillbehören och upplevelsen man får i en MINI.

Efter en workshop tillsammans landade vi i att dåvarande webbplats fokuserade för lite på själva bilarna och dess egenskaper inom teknik, design och säkerhet. MINI vill alltid engagera sina befintliga- och potentiella kunder och bilägare genom sin webbnärvaro och med en ljusare, modernare, mer lättnavigerad och affärsdriven webbplats skulle vi nå detta.

All devices

Den nya webbplatsen har en ny och modern design, som även är responsiv för att fungera bra i mobiler och surfplattor, samt en genomarbetad och tydlig informationsstruktur. Under arbetets gång lade vi stor vikt på ytterligare förbättringar i CMSet, för att skapa så smidiga redaktionsvyer som möjligt samt möjlighet att på ett enklare sätt skapa upp kampanjsidor oberoende marknad.

Under hösten 2016 har alla webbplatser för nordiska- och baltiska länder lanserats.

Vill du veta mer hur vi skapar affärsdrivande kampanjsidor som engagerar dina kunder i ditt varumärke?

Kontakta Johan Cassel via johan.cassel@cloudnine.se eller +46 70 494 24 60. Du kan självklart också lämna dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.