Cloud Nine nya medarbetare

Cloud Nine storsatsar och anställer ett helt team!

Cloud Nine är en av Nordens ledande digitala byråer och har den senaste tiden knutit till sig ett antal namnkunniga nya uppdragsgivare, bl.a. Mercuri Urval, Casall, Keyflow, Trustly, Qbrick, SPBI och Vapiano. E-handel och affärsdrivande webblösningar är det som byråns kunder satsar mest på just nu.

I samband med byråns kundtillskott anställs en hel arbetsgrupp. Niklas, Minna, David och Anna-Klara har alla börjat i UX teamet, samtidigt som Tobias, Fredrik och Gonzalo har börjat som utvecklare i sina respektive team.

Niklas Svahn, Art Director
Niklas kommer senast från byrån MATTE Projects i New York där han bland annat har arbetat med kunder som Google, Helmut Lang och Absolut Vodka. Niklas har erfarenhet av både tryck- och digital design.

Minna Magnusson, Art Director
Minna har arbetat som designer, kreatör och AD sedan 2013 och har en bred erfarenhet inom designfältet inom bl.a produktdesign, Art Direction, UX och digital formgivning/produktion. Hon kommer senast från Doberman där hon bl.a var med och tog fram appen Privatliv, en sexualundervisnings-app för ungdomar i särskolan. Hon har tidigare arbetat med kunder som & Other Stories, Electrolux, H&M, Cancerfonden, Telenor och COTY och är utbildad på Hyper Island (YH), Konstfack (MFA) och Beckmans Designhögskola (BFA).

David Aler, Digital Strateg
Efter att ha satsat ett par år på egna projekt är David tillbaka som digital strateg hos oss. Under sina 7 år på Cloud Nine har han hunnit jobba med många kunder i både privat och offentlig sektor, till exempel Viking Line, Poolia, Fredells och SLL. David är civilingenjör och har även erfarenhet som företagsledare och utbildare på högskolenivå.

Anna-Klara Olsson, Interaktionsdesigner
Anna-Klara har studerat Interaktionsdesign på Nackademins KYH och i samband med det haft Internship på A plus M, där hon arbetade med kunden Sinf. Därefter har hon arbetat på Zimzon med Interaktionsdesign och kod med kunder som PAS Card och Harald Pihl och sedan dess har hon frilansat.

Tobias Balzano, systemutvecklare
Parallellt med sina studier som utvecklare inom .Net på Teknikhögskolan i Stockholm jobbade Tobias som utvecklare för Adfahrer, där han bl.a. tog fram en konferens-app för deras årliga SBN User Conference. Han har tidigare även jobbat med dataspelsutveckling på Overkill Software.

Fredrik Strandin, systemutvecklare
Fredrik kommer närmast från Sylog där han var uthyrd till Fastighetsbyrån som fullstack-utvecklare på fastighetsbyråns interna system. Innan dess har Fredrik en bred bakgrund inom utveckling och CRM.

Gonzalo Fuentes, .NET praktikant
Gonzalo studerar för att bli .NET-utvecklare på Newton i Stockholm och gör sin andra praktikperiod på Cloud Nine. Han ansluter till utvecklarteamet som anställd i slutet av maj.