Mikaela Johansson – Cloud Nines nya digital designer!

Vi välkomnar Mikaela Johansson som ny medarbetare på Cloud Nine. Mikaela kommer senast från byrån Forsman & Bodenfors Factory där hon jobbat som formgivare med allt från digitalt till print och kampanjer. Innan tiden på Forsman & Bodenfors Factory arbetade Mikaela på webbyrån Snowfall som AD-assistent.

Mikaela kommenterar:

Det känns jättekul och spännande att få komma in i det här härliga gänget på Cloud Nine. Jag ser fram emot att verkligen få grotta ner mig i den digitala designen efter att ha provat på både print och digitalt under några år. Det är det jag alltid velat fokusera på och nu får jag äntligen göra det helhjärtat. Och att få promenera i solen längs Strandvägen på eftermiddagarna efter att ha suttit på det här stora, fina, konstfyllda kontoret är en bonus man inte kan klaga på. Jag är väldigt peppad på att komma igång och få utvecklas på det här företaget!”

Kristina Sabelström Möller, byråchef på Cloud Nine, säger:

“Jag är jätteglad att få välkomna Mikaela till oss på Cloud Nine. Hon har ett driv och en formspråk som kommer passa som hand i handske i vårt designteam och med flera av våra kunder. Mikaela känns som en sprudlande och positiv person, och jag hoppas och tror att hon kommer trivas i gemenskapen här på Cloud Nine.”