Ett episkt slag på Cloud Nine

Att trivas på jobbet är avgörande för hur väl man presterar och mår generellt i livet! Det anser i alla fall vi på Cloud Nine. Därför försöker vi investera tid tillsammans på de sätt som medarbetarna önskar. I veckan anordnade Cloud Nine en LAN-kväll för alla Cloudisar, där ett episkt slag i Age of Empires utkämpades.

Nu i september hade en av medarbetarna en idé som sedan blev verklighet. En lankväll anordnades, ett episkt slag i Age of Empires utkämpades! Kvällen började med att lagen lottades inför det stundande slaget. Förnödenheter i form av pizza, snacks, öl och cider ackompanjerades av blod, svett och många skratt. Efter en tuff kamp, med hela tre episka slag, hade vi ett lag om tre som tog hem segern – Jan, Carl-Fredrik och Rickard. Det vinnande laget fick ett tungt pris i form utav en äkta riddarhjälm. Stort grattis!

På Cloud Nine anammar vi lagkänsla vilket är en av grundbultarna i lyckade projekt. Genom att lära känna varandra – sudda ut gränsen mellan vän och kollega – får man en helt annan dynamik på jobbet. Vårt mål är alltid att ha jäkligt kul tillsammans!”, säger Camilla Sundberg, UX Lead på Cloud Nine.

Vi söker alltid efter nya medspelare, du kanske vill bli en av oss? Kolla vår karriärsida för lediga tjänster just nu.