Hygglo finalist

Hygglo är finalist i InUse-Awards 2016

I veckan blev vår kära kund Hygglo nominerad som den första av 10 finalister i inUse Award 2016. Superroligt tycker vi, såklart! InUse Award lyfter fram svenska digitala lösningar som gör användarnas vardag enklare och roligare. Fokus ligger på användarbarhet och hela upplevelsen istället för enbart på utseendet.

Hygglo startades av Ola Degerfors och Axel Hellström med den enkla idén om att de saker man äger ska användas och de kom till oss på Cloud Nine för att göra sin idé till verklighet. Efter månader av hårt arbete lanserades appen i juni 2016 och Hygglo har sedan dess blivit en av Sveriges största hyrprylsfirma.

InUse Awards-juryn lyder som följer: ”Ett enkelt sätt att hyra ut din slagborr eller släpkärra, rökmaskin eller discokula. Bra hållbarhetstänk och hög säkerhet.”

“Att appen är enkel och intuitiv är något vi ofta får höra från våra användare och det har vi förstudien att tacka för”, säger Ola Degerfors.

Vi håller tummarna för er, Ola och Axel!

 

Mer om inUse Award:
Syftet med inUse Award är att visa på goda exempel. Vi vill lyfta fram svenska lösningar som gör användarnas vardag enklare och roligare, och som hjälper verksamheterna som står bakom lösningarna att nå sina mål. Fokus ligger på användbarhet och hela upplevelsen istället för enbart på utseendet. Just nu pågår juryns arbete med att ta fram finalisterna. Den 20 oktober meddelas vinnaren på Prisutdelningsfesten i Stockholm!