Mina första månader på Cloud Nine – välkommen in i värmen

“Efter att ha varit på Cloud Nine i 2 månader kan jag säga att det är den bästa arbetsplats jag någonsin varit på. När jag började blev jag bemött av ett härligt gäng trevliga och öppna människor. Det är en mycket avslappnad miljö med en platt organisation, som gör det möjligt med öppna diskussioner, men även avskildhet när man behöver det.

Jag studerade Digital Data Strategist på Hyper Island och har jobbat med olika företag och byråer innan jag började på Cloud Nine. Nu känns det bra att ha hittat ett företag med samma värderingar och syn på världen som jag. Från dag ett kastades jag in i aktiva projekt och fick massor med ansvar, men också frihet i mitt arbete. Efter min första vecka på Cloud Nine hade jag redan suttit i två kundmöten och fått min beskärda del av uppdrag att utföra.

På daglig basis hjälper jag kunder att bli mer bekanta med sina data. Jag visar dem metoder genom vilka de kan berika sin närvaro på nätet och utveckla sin affär på webbplatsen. Det är också min uppgift att stödja mina kolleger och se till att mitt arbete går hand i hand med deras. Ett exempel är vårt erbjudande “Refine” där vi löpande går igenom hur vi kan förbättra kundernas webbnärvaro tillsammans med dem.

Ofta går mitt arbete ut på att skapa starka case genom analys av data, för att se hur vi på bästa sätt kan erbjuda hjälp till våra kunder. Jag avsätter också en del tid till att utöka mina egna kunskaper och utveckla min expertis, för att bli en bättre analytiker, och Cloud Nine möjliggör detta genom sitt engagemang i medarbetarnas utveckling.”

/ Wilfried N’Guessan – webbanalytiker på Cloud Nine