Vi är Cloud Nine

Cloud Nine är rådgivare och byråpartner till företag och organisationer som vill förnya, förbättra och förändra sin närvaro i digitala kanaler. Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet av digitala lösningar hjälper vi våra kunder att hitta rätt väg framåt, oavsett om det handlar om en webbplats, ett intranät, en mobilapp, en kampanjsite eller någonting helt annat.

När du väljer Cloud Nine för första gången så kanske du blir lite förvånad över hur mycket vi vill veta om din verksamhet. För oss är det nämligen en relation det handlar om, och det innebär att vi bryr oss om hela din affär. Det är först då vi känner att vi kan göra ett så bra jobb som vi önskar.

Tillsammans med dig pekar vi ut riktningen, väljer väg och skapar en lösning som passar era behov. Vi kommer att vilja ha en kontinuerlig och rak dialog med dig, hela vägen från förstudie till uppföljning, och även in i den vidareutvecklingsfas som vi kallar för Refine.

Som din partner vill vi att det ska gå bra för dig. Vi hjälper till genom att lösa dina problem och få dig att se nya möjligheter med digitala lösningar.

Ink Circle

Vår filosofi

På Cloud Nine har vi en bra balans mellan erfarenhet och nyfikenhet, kunskap och fantasi. Vårt kontor huserar en av Sveriges mer imponerande privatsamlingar av modern svensk konst men lika viktigt är nog fredagsdrinken, lunchyogan och den öppna atmosfären. Här är det kul att gå till jobbet!

Vi tror på lagarbete, samarbete, tät dialog och avspänd stämning. Vi utmanar varandra och stöttar varandra. Vi tycker att personlighet och inställning är lika viktigt som meriter när man bygger ett oslagbart lag


Bli en av oss

Brinner du för digitala lösningar, och vill jobba med kompetenta och prestigelösa kollegor? Dessutom omgiven av en av Sveriges främsta konstsamlingar av samtida konst? Kolla in våra lediga jobb just nu och skicka in din ansökan!

Till våra lediga jobb


Vi berättar gärna mer. Lämna e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig så snart vi kan.