UX-mingel med konst och pingis

Under hösten har vi fått många förfrågningar om praktik som UX-designer. Därför ville vi öppna upp för potentiella kandidater att komma förbi och se hur vi jobbar och få möjligheten att träffa några ur teamet – vi bjöd in till UX-mingel!

Kvällen inleddes med mingel, snacks och bra diskussioner följt av ett seminarium där jag berättade om byrån, hur vi arbetar med UX samt visade exempel på ett lyckat projekt. Därefter kollade vi runt i lokalen och våra besökare fick gissa antalet konstverk som finns på kontoret (för ni vet väl att vi sitter i Sveriges största privata samling av samtida konst?). Svaret är i skrivandets stund 253 konstverk som pryder väggar, golv och tak.

Gustav Norberg, från Berghs, tog hem förstapris och vann en grå Cloud Nine-hoodie. Kvällen avslutades med pingismatch och bra snack – riktigt kul att få träffa alla potentiella framtida kollegor!

Några tips till dig som söker praktik på Cloud Nine.

  • Skapa en portfolio där du visar upp och förklarar relevant projekt (kan självklart vara skolprojekt).
  • Läs på om Cloud Nine och motivera varför du vill komma just till oss.
  • Connecta med Malin Åkesson på LinkedIn. Malin är vår Talent Acquisition Manager och har hand om vår rekrytering.
  • Anmäl er till vårt nyhetsbrev på vår hemsida – där delar vi en massa spännande nyheter och möjligheter för dig som är nyfiken på oss.

Du kan läsa mer om hur det är att arbeta hos på vår karriärsida. Där listar vi även aktuella lediga tjänster och praktikplatser vi önskar tillsätta.

Hoppas vi ses igen,
Camilla Sundberg