Vårt bidrag i kampen mot fästingarna

Vårt bidrag i kampen mot fästingarna

Eller bidrag och bidrag…kampen är ojämn. Fästingar har funnits på jorden i sisådär 250 miljoner år. Det vi kan göra är att ge rätt information vid rätt tillfälle och guida dig till din närmsta vaccinatör. Det var även därför vi valde att angripa uppdraget ur ett mobilt perspektiv. Det är inte inne på kontoret fästingarna bor.

I grunden var uppdraget en redesign av den befintliga sajten som hade all funktionalitet i viss omfattning. Vi gjorde den mer kommunikativ, och enklare baserat på några grundtankar:

1. Nå ut i tid innan fästingsäsongen börjat för att vaccinet ska hinna bli verksamt (minst 3 månader innan säsong) Det här sköts via andra kanaler som TV/print/annonsering.

2. Hjälpa användaren att söka upp närmsta vaccinationsmottagning med Baxters produkter.

3. Hjälpa användare för framtida vaccinering genom diverse påminnelsefunktioner.

Agilt arbete heter metoden att säkerställa kvalitet i både komplicerade, men även i snabba mindre projekt. Vi kallar det teamwork, ett samarbete mellan alla delar av företaget. Det är också därför vi stängde in oss, för att kunna samla våra tankar. Allt för kundens problem och lösning. Men det är först när verklighetens innehåll och skärmbeteende möter design vi ser succéer skapas. Hintar om var vi är på väg handlar om att basera utvecklingen på slutanvändarens behov. Vilket bland annat landade i en avancerad sökfunktion samt påminnelsefunktionen. Vi förenklade sajten genom att visualisera mycket av det som tidigare endast visades i text samt förde samman relaterad information till samma sidor istället för som tidigare uppdelat I många små undersidor.

Största vinningen är den lättanvända funktionen för att hitta vaccinatör, samt en nyare mer intuitiv lösning för påminnelse. Vi har implementerat dela-funktion på alla artiklar och filmer som vi tror kommer ge en större spridning mellan användarna. Milos, AD

Sajten är mer en tjänst för att lätt hitta närmsta vaccinatör samt skapa påminnelse för kommande vaccineringar. Och fästingar har vi googlat på i all oändlighet. Vår Art Director har nära nog förändrats is it possible to view private instagram accounts reddit som person genom att bara illustrera anatomin på de små rackarna. I förstoring ser de ut som något ur en Geiger-inspirerad saga. Men det är verklighet, och som tur var har de enligt svenska WikiPedia naturliga fiender – parasitsteklar, skalbaggar (bl.a. jordlöpare och kortvingar), enkelfotingar, fåglar, spindlar (bl.a. vargspindlar) och myror (bl.a. ettermyror). Heja, vi kanske ska göra en sajt för er också.

/ Milos, Boel och teamet

PS. Under tiden krypen lär sig använda nätet hänvisar vi er människor till http://www.fästing.nu När du ändå är där och lär dig mer får du gärna notera den nysmarta navigeringslösningen. Interaktionen. Färgsättning och bildval. Testa även karttjänsten så att du vet var du tar din spruta.