Cloud Nine

En kundcentrerad process

Vi ser oss själva som något mer än en digital byrå. Vi är en digital partner som tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss finns alla kompetenser som krävs för att uppnå våra kunders målsättningar och när du kommer till oss som ny kund ser vi till att du tilldelas ett mindre team anpassat efter just dina behov. Detta för att du ska känna dig trygg i att de du har kontakt med känner till din verksamhet och kan dina lösningar. På så sätt skapar vi tillsammans digitala lösningar som blir lönsamma, framgångsrika och där vi kontinuerligt förbättrar resultatet.


Våra tjänster

Insikter symbol

Insikter & strategi

Strategin agerar som ledstjärna för det långsiktiga arbetet. Det kan handla om digital affärsutveckling, att möta företags utmaningar i den digitala transformationen, kanalval eller e-handel. En välutvecklad strategi bidrar till att rätt prioriteringar görs för att utveckla den digitala närvaron över tid och framgångsrikt uppnå våra fördefinierade mål.

Design symbol

Design & interaktion

För oss är design inte bara något visuellt. Det handlar om upplevelsen och all tankearbete bakom – från struktur, innehåll, interaktionsdesign till tonalitet och bildspråk. Med användarupplevelsen i fokus tar vi fram koncept och prototyper, som förfinas till detaljerad och responsiv design.

Dev symbol

Utveckling & teknik

Cloud Nine har både system- och gränssnittsutvecklare med erfarenhet och kunskaper inom ett flertal plattformar och tekniker, bland annat EPiServer, Litium, Umbraco och WordPress men vi jobbar också med helt skräddarsydda lösningar för just era behov. Vi ser det som självklart att vi håller oss uppdaterade kring nya tekniker.

Test symbol

Test & kvalitet

För oss är kvalitetssäkring en viktig och självklar del i processen och genomsyrar vårt arbete hela vägen från krav till leverans. Vi hjälper gärna till och bygger upp er webbplats med innehåll, ger er redaktionell utbildning, stöd och support. Vi har erfarenhet från flera olika CMS, från EPiServer till WordPress.


När du anlitar Cloud Nine

Med Cloud Nine som partner så får du som kund en komplett digital byrå med nyckelkompetenser för att genomföra uppdrag med framgång, både vid lansering och ur ett längre perspektiv. Vi har insikterna, innovatörerna och den tekniska kompetensen att skapa digitala lösningar som motsvarar både dina kunder och företagets behov – både nu och i framtiden. Välkommen till Cloud Nine.

Vi berättar gärna mer. Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan!