Gonzalo, .NET praktikant

Att praktisera på Cloud Nine som .NET utvecklare

Mitt namn är Gonzalo och påbörjade min praktik under våren 2017 här på Cloud Nine. Redan första veckan fick jag bra kontakt med teamet och kollegorna här på byrån. Jag sitter i ett team med många spännande projekt och jobbar som en av fem backend-utvecklare. Detta är min andra praktikperiod som jag gör inom min utbildning på Newton som .NET-utvecklare. Valet av praktikplats gjorde jag för den sköna atmosfären och den absolut roligaste konstutställningen, som finns i lokalerna.

När jag inte programmerar så utövar jag fotboll och löpning, vilket är perfekt när kollegorna är aktiva och gillar att göra aktiviteter tillsammans. Varje månad har företaget någon typ av social aktivitet vilket gjorde att man snabbt lärde känna varandra. Alla här är trevliga och väldigt nyfikna på vem man är.

Jag gillar att utvecklas, och när tekniken går snabbt framåt är det bra med Cloud Nine som stöttar med kompetensutveckling på flera plan. Exempelvis så samlas alla utvecklarna varje vecka och diskuterar nya teknikerna och verktyg som uppkommer inom vårt område. Bra för mig som gillar att alltid hålla mig uppdaterad och lära mig nya saker.

Det är roligt att äntligen få chansen att jobba med verkliga projekt. Jag får stöd av teamet och man lär sig mycket av sin framtida arbetsplats, och när Cloud Nine frågade mig om anställning, sa jag självklart ja!

/Gonzalo Fuentes, .NET praktikant på Cloud Nine

Vill du också praktisera hos oss?

Under 2017 erbjuder vi både praktik, exjobb och LIA för ett antal olika roller. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda praktikplatser och har ett väl utvecklat tänk kring hur vi skapar bästa möjliga praktik hos oss. Läs mer på vår sida med lediga jobb!