Cloud Nine och Casall vinner Guld i Svenska Designpriset för bästa e-handel

Cloud Nine tog under torsdagskvällen emot Guld i Svenska Designpriset 2017 för nya casall.se. Priset delades ut i kategorin Digitalt – E-handel vid en ceremoni på Rondo, Liseberg i Göteborg. Lösningen för Casall bygger på en bra balans mellan intuitiv funktionell struktur och inspirerande design, samtidigt som en komplex teknisk kravställning lösts med begränsade medel.

Läs mer

Att jobba som testare och kvalitetssäkrare på Cloud Nine

Jag heter Ileana Tjernberg och har utbildad mig till systemutvecklare med specialisering i Java och till kvalitetssäkrare och testare. Jag jobbar som Testledare och QA på Cloud Nine. På Cloud Nine hittade jag en arbetsplats som matchar mig på så många sätt. 

Läs mer

Social shopping på Facebook

Höstens första frukostseminarium ägnades åt ett spännande ämne – social shopping med fokus på Facebook. Seminariet inleddes med en genomlysning av Cloud Nines strateg David Aler av ett antal direkta och indirekta sätt som e-handlare kan utnyttja Facebook för att nå högre penetration och konvertering.

Läs mer

Ett episkt slag på Cloud Nine

Att trivas på jobbet är avgörande för hur väl man presterar och mår generellt i livet!  Det anser i alla fall vi på Cloud Nine. Därför försöker vi investera tid tillsammans på de sätt som medarbetarna önskar. I veckan anordnade Cloud Nine en LAN-kväll för alla Cloudisar, där ett episkt slag i Age of Empires utkämpades.

Läs mer

Diös väljer Cloud Nine för ny webb

Ett av Sveriges största fastighetsbolag, Diös, har skrivit avtal med webbyrån Cloud Nine för utveckling av sin digitala närvaro genom att utveckla en ny webb. Det är ett helhetsuppdrag som omfattar analys, strategi, design och utveckling. I ett senare läge gäller det även optimering och förvaltning.

Läs mer

Cloud Nine – konst och kreativitet i symbios

Det pratas ofta om att företag och organisationer ska bli mer innovativa och nyskapande. Den som någonsin har arbetat på ett tråkigt och formlöst kontor vet hur arbetsmiljön kan påverka arbetsglädjen och den kreativa förmågan. Man kan ha givande arbetsuppgifter, en trevlig chef och flexibla arbetstider – men ändå inte trivas. Ofta speglar kontorets design […]

Läs mer

Cloud Nine ökar takten

Cloud Nine är en av Nordens ledande digitala byråer och har den senaste tiden knutit till sig ett antal namnkunniga nya uppdragsgivare, bl.a. Diös Fastigheter, Casall, Vapiano, Mercuri Urval, Qbrick, SPBI, Keyflow och Trustly. För att möta den stora efterfrågan på marknaden har Cloud Nine rekryterat fem nya talanger.

Läs mer

Cloud Nine nominerade till Svenska Designpriset 2017

Det är med stolthet och glädje som vi kan berätta att vi är nominerade till Svenska Designpriset 2017 i kategorin “Digitalt – E-handel” för nya casall.se. En helt ny e-handel som har dubblat omsättningen online innan marknadsföringen av webbplatsen ens börjat.

Läs mer

Cloud Nine kickar igång hösten med Bellmanstafetten

I år deltog Cloud Nine på Bellmanstafetten med femton glada medarbetare. Onsdagen den 23 augusti gick stapeln av för stafetten i Stora Skuggan på Norra Djurgården. Varje lag bestod av fem personer där deltagarna bytte av varandra efter en distans på fem kilometer. 

Läs mer

Cloud Nines utvecklare på konferens i Silicon Valley

Vad passar väl bättre än att som utvecklare åka på utvecklarkonferens till Silicon Valley. Platsen för några av de största företagen inom it-världen och ett område som är synonymt med nyutveckling, kreativitet och spännande start ups. Det var ett exalterat gäng som träffades en tidig söndagsmorgon på Arlanda för att resa till San Jose och utvecklarkonferensen […]

Läs mer