Cloud Nine blir Vålamagasinets nya digitala partner

Vålamagasinet, känt för att sälja kvalitetsmöbler från ledande leverantörer och formgivare, har skrivit avtal med digitalbyrån Cloud Nine för att växa sin digitala närvaro genom utveckling av en ny e-handel baserat på Litium.

Läs mer

Cloud Nine lanserar nya poolia.se!

Slipp CV, krångel och långa formulär! Från och med nu är det mycket lättare att hitta och söka jobb hos Poolia. Cloud Nine har tillsammans med Poolia lanserat nya poolia.se – en webbplats som utvecklar Poolia och sätter användaren i fokus.

Läs mer

Konst från vårt kontor i TV4

Cloud Nines kontor är ett av Sveriges mest spektakulära konstgallerier. När man kommer in till oss så välkomnas man av konstverk i alla dess former, målningar, fotografier, skulpturer och fotografier. Samlingen tillhör Tom Böttiger, en passionerad samlare av samtida svensk konst, tillika Cloud Nines grundare.

Läs mer

Cloud Nine i final i European Excellence Awards 2017

Cloud Nine är tillsammans med Casall nominerade till det internationella priset European Excellence Awards 2017 i kategorin “Website”. Med över 1.500 insända bidrag till 60 kategorier hör Excellence Awards till de tyngsta priserna i kommunikationsbranschen.

Läs mer

Den icke-linjära resan

Har du någonsin funderat på hur ofta dina besök på olika webbplatser inleds på en helt annan sida än startsidan? Om du har som vana att klicka på delade länkar eller skriva sökfraser som går lite djupare än varumärkesnamnet eller någon form av övergripande kategori, är svaret på förmodligen ”Väldigt ofta”.

Läs mer

Mikroanimationer – Små rörelser för ökad klarhet

Vare sig det är glidande, studsande, snurrande, hoppande, scrollande, expanderande, förminskande, skakande, bromsande eller intonande så kan mikroanimationer ha en stor inverkan på hur effektivt en webbplats eller app används och hur den upplevs. 

Läs mer