Camilla Sundberg blir kursansvarig på Berghs

I början av året blev jag tillfrågad om att bli kursansvarig, tillsammans med Anette Lovas och Johan Björnsrud, för kursen Digital Design på Berghs School of Communication. Superkul tyckte jag!

Läs mer

Min praktik som backend-utvecklare på Cloud Nine

Jag heter Albin Eklundh och gör just nu LIA (lärande i arbete) som backend-utvecklare på Cloud Nine, den andra och sista i min utbildning inom .NET på Nackademins Yrkeshögskola. Redan från första veckan fick jag börja jobba med kundprojekt, och även om det var mycket nytt så fick jag fantastiskt bra stöd.

Läs mer

Rookies och proffs i ett nervigt FIFA-mästerskap på kontoret

Vi tror att goda relationer mellan kollegor bidrar till en välmående arbetsplats och därför försöker vi investera tid i att umgås över aktiviteter som medarbetarna själva önskar. FIFA-luncherna är för många av oss på Cloud Nine-kontoret en kär aktivitet , och under en februarikväll blev just FIFA huvudattraktionen i ett internt event som involverade både […]

Läs mer

Vi har kul när vi kodar

Jag heter Ronnie Hillgren och jag jobbar som backendutvecklare här på Cloud Nine. I det här inlägget tänkte jag berätta lite om hur vi försöker uppmuntra våra utvecklare till att testa nya tekniker och programmera för att det är kul. Förutom att det gör oss till bättre utvecklare, så är det bra för gemenskapen!

Läs mer

Chatbottar och Conversational Commerce

Botar har varit i ropet ett tag, och även om buzzen kanske lagt sig lite jämfört med för ett år sedan har de sin självklara plats i många trendrapporter inför 2018. I en färsk studie från eMarketer anger hela 59% av marknadsförare inom e-handel att de avser testa Conversational Commerce innan 2020.

Läs mer

Cloud Nine blir Vålamagasinets nya digitala partner

Vålamagasinet, känt för att sälja kvalitetsmöbler från ledande leverantörer och formgivare, har skrivit avtal med digitalbyrån Cloud Nine för att växa sin digitala närvaro genom utveckling av en ny e-handel baserat på Litium.

Läs mer

Cloud Nine lanserar nya poolia.se!

Slipp CV, krångel och långa formulär! Från och med nu är det mycket lättare att hitta och söka jobb hos Poolia. Cloud Nine har tillsammans med Poolia lanserat nya poolia.se – en webbplats som utvecklar Poolia och sätter användaren i fokus.

Läs mer