Cloud Nine i final i European Excellence Awards 2017

Cloud Nine är tillsammans med Casall nominerade till det internationella priset European Excellence Awards 2017 i kategorin “Website”. Med över 1.500 insända bidrag till 60 kategorier hör Excellence Awards till de tyngsta priserna i kommunikationsbranschen.

Juryn, med 33 medlemmar på ledningsnivå inom publishing, corporate communications och public affairs, utvärderar varje bidrag utifrån innovation, genomförande, strategi och uppfyllande av mål. I år sker prisutdelningen i Hamburg den 30 november 2017.

Lösningen för Casall bygger på en bra balans mellan intuitiv funktionell struktur och inspirerande design, samtidigt som en komplex teknisk kravställning lösts med begränsade medel.

Det är fantastiskt att få arbeta på en byrå med genomgående hög kompetens hos medarbetarna”, säger Johan Cassel, försäljningschef på Cloud Nine. Han fortsätter: ”I tät dialog och tillsammans med Casall, har teamet skapat något unikt. Det är inte bara en site som tilltalar rent visuellt, utan också en site som slår sina högt uppsatta affärsmål – något som nomineringen till Excellence Awards är ett bevis på. Vi är naturligtvis mycket stolta, både över vår kund och det egna teamets prestation.

Cloud Nine vann tidigare i höst Svenska Designpriset med just Casalls nya ehandel.

Nu håller vi alla tummar för att nya casall.se tar sig hela vägen till vinst!

För ytterligare information, kontakta:
Johan Cassel
Försäljningschef på Cloud Nine
070 – 494 24 60 / johan.cassel@cloudnine.se

Läs mer om European Excellence Awards här!