Cloud Nine ökar takten

Cloud Nine är en av Nordens ledande digitala byråer och har den senaste tiden knutit till sig ett antal namnkunniga nya uppdragsgivare, bl.a. Diös Fastigheter, Casall, Vapiano, Mercuri Urval, Qbrick, SPBI, Keyflow och Trustly. För att möta den stora efterfrågan på marknaden har Cloud Nine rekryterat fem nya talanger.

Det känns fantastiskt att få tillföra så mycket ny kompetens till byrån i ett enda svep. Men, det är också nödvändigt för att kunna fortsätta leverera toppservice till våra kunder. Att vi växer är jätteroligt, men det är också helt enligt plan och direkt kopplat till den ökade efterfrågan av våra tjänster” säger Johan Cassel, försäljningschef på Cloud Nine.

Följande medarbetare har anställts till Cloud Nine under sommaren:

Niclas Preber, Projektledare/Teamleader
Närmast kommer Niclas från den strategiska digitalbyrån Britny där han jobbat som strategisk projektledare/kundansvarig med ansvar för att driva och utveckla kunder som t. ex. Kinnarps, Svenska Institutet, TriOptima och TT Nyhetsbyrån. Dessförinnan, arbetade han på Minnesota kommunikation med brand engagement/experience i både analog och digital kontext för såväl B2B som B2C kunder såsom SEB, HP, Sandvik, Nissan, Goodyear och Microsoft.

Malin Åkesson, Talent Acquisition Manager
Malin tillför Cloud Nine en helt ny dimension. Genom att själva bygga upp kompetens inom search och rekrytering ökar Cloud Nine sin förmåga att rekrytera marknadens bästa personal. Malin har de senaste åren arbetat med rekrytering på IT-konsultbolaget Total resurs. Hon har rekryterat konsulter inom IT och teknik, med fokus på rekrytering mot företag inom digitalisering, webb och e-handel.

Tommy Kalin, Key Account Manager
Tommy har läst International Business på Murdoch University (Australia) och har under flera år arbetat med sälj och affärsutveckling inom transportsektorn med Singapore som huvudbas. Han har även drivit egen verksamhet på flera marknader i Sydamerika. Tommys kompetens inom nykundsbearbetning och kvalificerad försäljning passar Cloud Nine som hand i handske.

Ileana Tjernberg, Kvalitetssäkrare och testare
Ileana har studerat systemutveckling med specialisering i Java samt kvalitetssäkring och test. Hon är ISTQB certifierad och har praktiserat som QA & Testare på Cale Access AB. Tidigare har hon arbetat som systemutvecklare på Postkodlotteriet.

Sam Mikaelsson, Interaktionsdesigner
Sam har studerat Interaktionsdesign på Stockholm Universitet och utförde samtidigt sin internship och frilansat hos Rayvr, en specialist inom VR, där han arbetade med kunden AcadeMedia. Senast frilansade Sam som användbarhetstestare och interaktionsdesigner hos GoLoyal.

Vi söker alltid efter nya talanger, du kanske vill bli en av oss? Kolla vår karriärsida för lediga tjänster just nu.